VP6-7.2.1.1-21 Nyírbéltek külterületi infrastruktúra fejlesztése

Kedvezményezett neve:
Projekt kódszáma:
Projekt címe:
A Projekt elszámolható költsége összesen:
Támogatás összege:
Támogatás intenzitása:
A projekt fizikai befejezése:

Nyírbéltek Nagyközség Önkormányzata
VP6-7.2.1.1-21
Nyírbéltek külterületi infrastruktúra fejlesztése
64 241 632 Ft
61 029 548 Ft
95%
2024.01.04.

A projekt keretén belül Nyírbéltek külterületén található mezőgazdasági bekötő földút aszfaltburkolattal történő ellátása és az útszakaszhoz kapcsolódó árokrendezés valósult meg. A fejlesztések hozzájárulnak a település mezőgazdasági szektorának fejlődéséhez, illetve a közlekedés biztonságosabbá tételéhez.

Nyírbéltek település 0315 helyrajzi számhoz tartozó bekötőútjának szilárd burkolattal történő ellátása valósult meg, ami a környéken élő és dolgozó emberek életét nagyban megkönnyíti, illetve hozzájárul az infrastruktúra fejlesztéséhez.

A kivitelezés során 3 méter széles útburkolat került kialakításra 0,50-0,50 méter föld útpadkával az út vízelvezetésével. A megépített út területe a vízelvezetéssel és szabványoknak megfelelő nyomvonalvezetéssel a korábbi földúthoz képest nem igényel több területet. A padka helyreállítása megtörtént. Az árok profilozásával a csapadékvíz elvezetés biztonságosan megoldódott.

A projekt céljául tűzte ki, hogy a helyi térséget fejlessze gazdasági szempontból, az ott élők számára jobb életkörülményeket teremtsen és támogassa a mezőgazdaságot.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.