TOP PLUSZ-3.3.2-21-SB1-2022-00030

Kedvezményezett neve:
Projekt azonosítószáma:
Projekt címe:

Támogatás összege:
Támogatás intenzitása:
A projekt fizikai befejezése:

Nyírbéltek Nagyközség Önkormányzata
TOP_PLUSZ-3.3.2-21-SB1-2022-00030
Helyi egészségügyi és szociális infrastruktúra fejlesztése Nyírbélteken
94 216 496 Ft
100%
2025.07.29.

A projekt keretében Nyírbéltek Nagyközség Önkormányzata a szociális alapszolgáltatások és gyermekjóléti alapellátások fejlesztését tervezi, valamint egy fizikoterápiás eszköz beszerzését. A szociális alapszolgáltatások keretén belül egy tálalókonyha kerül kialakításra és ahhoz kapcsolódó eszközök beszerzése, valamint a már meglévő épület felújítása, korszerűsítése, belső festés, mázolás és bővítése, valamint egy fizikoterápiás eszköz beszerzése valósul meg, mely a pihenő helyiségben kerül elhelyezésre.

A fejlesztés a település alábbi területein valósult meg:

  • Nyírbéltek, Széchenyi István utca 39

Az étkeztetés, házi segítségnyújtás, valamint a családi- és gyermekjóléti szolgáltatás fejlesztése jön létre. Szem előtt tartva ezek által a külső perifériák felzárkóztatását, a jobb életkörülmények megteremtése. Hozzájárulva az egy élhető vidéki térség megteremtéséhez a leszakadó rétegek felzárkóztatása által.

A megvalósult fejlesztések hozzájárulnak Nyírbéltek Nagyközségben a szociális alapszolgáltatások és gyermekjóléti alapellátások megfelelő szintre emeléséhez, ezáltal egy élhetőbb településképet alkotva.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.