NYÍRBÉLTEKI SPORTÖLTÖZŐ FELÚJÍTÁSA

A helyi önkormányzatok kiegészítő támogatásai melléklet 3. A helyi önkormányzatok felhalmozási célú kiegészítő támogatásai 3.4. Óvodai, iskolai és utánpótlás sport infrastruktúra-fejlesztés, felújítás   

NYÍRBÉLTEKI SPORTÖLTÖZŐ FELÚJÍTÁSA

A helyi önkormányzatokért felelős miniszter az államháztartásért felelős miniszterrel közösen hirdette meg a Magyarország 2021. évi központi költségvetéséről szóló 2020. évi XC .törvény (továbbiakban: kvtv) 3. A helyi önkormányzatok kiegészítő támogatásai melléklet 3. A helyi önkormányzatok felhalmozási célú kiegészítő támogatásai 3.4. Óvodai, iskolai és utánpótlás sport infrastruktúra-fejlesztés, felújítás    támogatására kiírt pályázatot.

Az elnyert támogatásból és Önkormányzati saját forrásból került biztosításra a Nyírbélteki Sportöltöző felújítása.

Sor került a régi fa nyíllászárók cseréjére, a meglévő megsüllyedt válaszfalak újjáépítésére, a falicsempe burkolatok cseréjére.

Az épület földszintjén az összes belső helyiségben festés, mázolás valósult meg.

A földszinti padlószerkezet teljes egészében elbontásra került három helyiségben.

A víz és csatorna szerelési munkák során kicseréltük a régi elavult vízvezetékeket, szerelvényeket, csapokat, csaptelepeket, valamint új szennyvízelvezetési rendszert építettünk ki. Az elektromos vezetékek szükség szerinti cseréje is megvalósult, a jelenlegi szabványnak megfelelő energiatakarékos lámpatesteket szereltünk fel.

A vagyonvédelem érdekében 3 db kamera felszerelése és annak hálózatba kötése történt meg.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.