PostHeaderIcon Pályázatok

Sikeresen pályázott az önkormányzat  A „ Gyöngyszem Óvoda ” pedagógiai koncepciójának megújítása, illetve az óvoda költséghatékony működési feltételeinek megteremtése című ÉAOP-4.1.1/2F-2008-0148 jelű első fordulós pályázaton. A második fordulóban a VÁTI Magyar Regionális Fejlesztési és Urbanisztikai Kht. közreműködésével kidolgozott projektfejlesztési útvonaltervben foglaltak megvalósítása és betartása a pályázati kiírásban előírt projektfejlesztésre vonatkozó  feladatok határidőn belül teljesülése a feltétele.

Sikeres pályázat eredményeként a Polgármesteri Hivatal komplex akadálymentesítése folyik, 2008. október 31.-ig sor kerül a felújítás befejezésére. Ügyfeleink megújult környezetben intézhetik ügyeiket.

Szociális feladatokat ellátó gépjármű beszerzésére kerül sor saját forrás és vissza nem térítendő támogatás igénybevételével. A fejlesztés tervezett befejezése 2008. november  hónap vége.

Nyírbéltek és Kossuth és Széchenyi utcákban járdaépítés megvalósítására kerül sor saját forrás és vissza nem térítendő támogatás igénybevételével. A fejlesztés tervezett befejezése 2009. április hónap vége.

Tájékoztató

Pedagógiai, módszertani reformot támogató informatikai infrastruktúra fejlesztése

Bélteki Hírmondó - Együtt a tanulás digitális útján